Geckonet przyśpiesza pracę nad siecią światłowodową i szuka nowych specjalistów
Zgodnie z oczekiwaniami osób zainteresowanych przyłączem światłowodowym, firma Geckonet, jako jeden z wiodących inwestorów w sieć światłowodową w woj. pomorskim i kujawsko-pomorskim, poszerza swoją kadrę o kolejnych specjalistów, dzięki czemu osoby zainteresowane światłowodem szybciej uzyskają dostęp no nowoczesnej sieci szerokopasmowej.
2019-08-23, 14:00

Aktualne firma poszukuje monterów sieci światłowodowych i urządzeń telekomunikacyjnych, nowych pracowników biura obsługi klienta oraz projektanta sieci telekomunikacyjnych. Nowi specjaliści mają pomóc w budowie sieci światłowodowej, która aktualnie trwa na terenie kilku miast i miejscowości woj. pomorskiego i kujawsko-pomorskiego.

Aktualnie sieć światłowodowa Geckonet jest rozwijana na szeroką skalę w Nowem, Gniewie, Starogardzie Gdańskim i Grudziądzu, a dzięki niedawnej decyzji UKE, dotyczącej dostępu do linii elektroenergetycznych niskiego napięcia, operator wkrótce rozpocznie szersze inwestycje w kolejnych miejscowościach – Pelplinie, Skórczu, Nowej Wsi, Tczewie, Pruszczu Gdańskim, Smętowie Granicznym, Koźmienie i pobliskich lokalizacjach.

Aby te zakrojone na szeroką skalę inwestycje były oddawane zgodnie z wewnętrznym harmonogramem, firma potrzebuje nowych specjalistów, których ma zamiar znaleźć podczas trwającego naboru. Więcej informacji o aktualnych ofertach pracy w Geckonet sp. z o.o., znajduje się na stronie operatora, pod adresem: https://geckonet.pl/kariera

Piotr Kwiatkowski
Specjalista ds. marketingu